Θέμα χρόνου η πληρότητα στην GBA

Για μία ακόμα σεζόν η συμμετοχή στις προπονήσεις της GBA ξεπερνάει τις προσδοκίες και αναμένεται να υπάρξει πληρότητα στις προπονήσεις την φετινή σεζόν.

Το δελτίο Τύπου της Ακαδημίας αναφέρει:

«Με τεράστια προσέλευση και συμμετοχή άνοιξε η αυλαία των προπονήσεων της Greek Basketball Academy για την περίοδο 2014-15. Σε διάστημα μίας εβδομάδας ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα τρία γήπεδα, τα οποία θα φιλοξενήσουν φέτος τη GBA. Η πρεμιέρα έγινε στο γήπεδο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, το ένα από τα δυο γήπεδα όπου θα έχει έδρα η Ακαδημία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (σ.σ. το άλλο παραμένει το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας) με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ακολούθησε το περασμένο Σάββατο η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της ΕΚΟ, στον Εύοσμο.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει και φέτος 100% πληρότητα στις προπονήσεις της GBA. Οι εγγραφές πάντως συνεχίζονται καθώς υπάρχουν ακόμη λίγες κενές θέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από φέτος, η GBA δημιουργεί και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αγωνιστική ομάδα μίνι και για μερικές μέρες ακόμη οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμαστούν στις προπονήσεις, διεκδικώντας μια θέση στα αγωνιστικά της  τμήματα.

Το τεχνικό επιτελείο αριθμεί από φέτος 14 προπονητές με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικολαΐδη ενώ μία από τις προσθήκες που έγιναν είναι ο Γιάννης Γάκης, ο οποίος επέστρεψε στο team της GBA.

H  GBA διατηρεί και φέτος την πολιτική της με τις παροχές προνομίων και ιατρικών καλύψεων για τους αθλητές που συμμετέχουν στις προπονήσεις αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και τα προγράμματα στο www.gbacademy.gr».