Προτεραιότητα (και) στα τηλεοπτικά

Μία από τις βασικές πηγές εσόδων του φετινού Άρη θα είναι και το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Με την ολοκλήρωση των διοικητικών ζητημάτων και αφού ήδη έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τους «κίτρινους» πλέον απασχολεί το θέμα με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και οι βασικοί υποψήφιοι ουσιαστικά είναι δύο, δηλαδή τα συνδρομητικά κανάλια.

Επί της ουσίας πιο προχωρημένο δείχνει να είναι το θέμα με τη NOVA που φαίνεται πως το βλέπει πιο ζεστά. Επαφές έχουν γίνει, μια πρώτη άποψη για το ποσό, στο περίπου υπάρχει, απλά απομένει να γίνει κι ένα επίσημο ραντεβού στο οποίο θα αποτυπωθεί και στο χαρτί η πρόταση. Την ίδια ώρα, το άλλο συνδρομητικό κανάλι αφήνει να διαρρεύσει πως επίσης ενδιαφέρεται και στον Άρη περιμένουν πλέον και από εκεί επίσημη πρόταση.

Το ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, ίσως κι εντός εβδομάδας, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ Άρης να υπολογίζει πως από τη συμφωνία αυτή θα αποκομίσει ένα πόσο περίπου 400.000-500.000 ευρώ.