Έφυγε, αλλά τον αποθέωσαν!

Μπορεί να έλυσε την συνεργασία του με την Λιντς, όμως η θητεία του Μαρσέλο Μπιέλσα στα «παγώνια», θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οπως συμβαίνει με την συντριπτική πλειονότητα των παικτών που έχει προπονήσει ο ιδιόρρυθμος και συνάμα εξαιρετικός Αργεντινός τεχνικός, έτσι και οι ποδοσφαιριστές της Λιντς, θέλησαν να του εκφράσουν την εκτίμηση και τις ευχαριστίες τους.

Ο Κάλβιν Φίλιπς εξήρε ιδιαίτερα το έργο του έμπειρου προπονητή, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σε ευχαριστώ Μαρσέλο για όλα όσα έκανες για εμένα. Είδες, αυτό που δεν είδα καν στον εαυτό μου. Με βοήθησες να εξελιχθώ ως παίκτης, αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο κεφάλαιο σου. Ευχαριστώ Μαρσέλο. Πάμε Λιντς».

Σε ανάλογο ύφος και ο Ντιέγκο Γιορέντε, ο οποίος σχολίασε στο Twitter: «Τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την σκληρή δουλειά και την μάθηση που μας μεταδώσατε. Ήταν τιμή και προνόμιο να βελτιωθώ και να εξελιχθώ δίπλα σας, κύριε. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για την ομάδα και για εμένα. Σας εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον».

Τέλος, ο Λίαμ Κούπερ, έγραψε: «Ενωσες έναν σύλλογο, μια πόλη και μια ομάδα που δεν πήγαιναν πουθενά. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα εσείς και το προσωπικό σας έχετε κάνει για εμένα και την οικογένειά μου. Ενας θρύλος του συλλόγου της ομάδας μας. Ευχαριστώ Μαρσέλο».