Απάντηση Υφαντή σε Κούγια

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ, κατά του Αλέξη Κούγια, ο αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χρήστος Υφαντής, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναχαϊκής, με αφορμή τις τοποθετήσεις και τα λεγόμενα του τελευταίου στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ”.
Ο κ. Υφαντής μεταξύ άλλων κάνει λόγο για τηλεοπτικό παραλήρημα του κ. Κούγια και απαντά στις “κατηγορίες” περί προσπάθειας χρηματισμού του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροιας κ. Αρβανιτίδη.
“Όντως το πολιτισμικό, πολιτικό, μορφωτικό και ηθικό μου επίπεδο είναι απολύτως διαφορετικά από τα αντίστοιχα του κ. Κούγια. Η διαφορετικότητα αυτή είναι που με γλίτωσε από τις κάθε είδους συναναστροφές με ανθρώπους με μυαλό θολωμένο, ψυχωσικές συμπεριφορές, μονομανίες με το ύψος και ψυχαναγκαστική σχέση με την δημοσιότητα. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μεγάλη σημασία έχει, τελικά, να είσαι… φυσιολογικός άνθρωπος”, αναφέρει ο κ. Υφαντής και καταλήγει λέγοντας: 
“Παρακαλώ θερμά οποιονδήποτε, με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν μετείχε ή μετέχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δηλώσει, αναφέρει, καταθέσει, δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο αν εγώ του ζήτησα ή απαίτησα ή επεδίωξα οποιαδήποτε στιγμή να προσποριστώ έστω μια δραχμή ή ένα ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό όφελος για να προβώ σε μια μη νόμιμη ενέργεια σε όλους τους τομείς και τις θέσεις που κατείχα και κατέχω στην Ε.Π.Ο. Εννοείται πως ο πρώτος, που παρακαλώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, αν όντως έχει συμβεί το παραμικρό, είναι ο κ. Αρβανιτίδης, ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Βέροια”.