Βαριά καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ

Μία μέρα πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ, η ΟΥΕΦΑ κοινοποίησε στον ΠΑΟΚ την ποινή του για αυτά που καταγράφηκαν στο παιχνίδι με την Ζίμπρου.

Πράγματα, που (σχεδόν) κανείς δεν πρόσεξε, τα πρόσεξε ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ και ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ πρόστιμο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος με αναστολή από την ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια με την Ραπίντ το 2012 και η αναστολή λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Οποιασδήποτε μορφής επεισόδια, θα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο ΕΚΤΟΣ ευρωπαϊκών διοργανώσεων…

H ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

Όπως ενημέρωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με έγγραφό της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το ματς εναντίον της Ζίμπρου στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα (είναι σαφής η εντολή για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν ευδιάκριτα διαζώματα εισόδου-εξόδου).

Είναι εύκολα αντιληπτό πως όσο ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος ανάλογα αυξάνονται και οι τιμωρίες για τις αξιόποινες πράξεις. Παρακαλούμε τον κόσμο μας να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε πράξεις που μπορούν να επιφέρουν μια ακόμη μεγάλη τιμωρία για το Σύλλογο.