«Ομαλοποιούνται τα πράγματα»

Την αλλαγή κλίματος που διαπίστωσαν βλέποντας τον Αρη στο ματς με την Καστοριά, την… επιβεβαίωσαν και κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη στα γραφεία της ομάδας, ο Γιάννης Βένος και ο Γιώργος Ζήνδρος.

Οι δύο βετεράνοι παίκτες του Αρη πήγαν στο «Κλεάνθης Βικκελίδης» για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο με τον Γιώργο Γαλανό όσο και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο πρόεδρος των βετεράνων του Αρη, μίλησε γι’ αυτή τη τη συνάντηση στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5».

«Τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται κατά κάποιον τρόπο. Ο Άρης πέρασε μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή του. Η χρονιά που έφυγε ήταν ό,τι χειρότερο για τον κόσμο, την ψυχολογία του, τα πιστεύω του. Είχαμε τρεις μήνες αδράνειας από την προηγούμενη διοίκηση. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο. τα πράγματα έγιναν όπως επιθυμούσαν όλοι οι Αρειανοί, η ομάδα μπήκε στην πορεία της και πιστεύομε ότι θα γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη», σχολίασε ο Βένος.

Για το περιεχόμενο της συζήτησης ο τόνισε:»Μιλήσαμε για την ομάδα, την εικόνα της Κυριακής, για το μέλλον, τις μεταγραφές. Υπάρχει μία θετική αύρα γενικότερα στο σύλλογο. Σε αυτό συνετέλεσε η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Άρη. Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, είχε μία ενέργεια , μία θέληση και ένα πάθος που δεν τα είχαμε εισπράξει πέρσι στην Α’ εθνική. Αυτό είναι προϊόν της πολύ σωστής δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας. Μιλήσαμε με τον κ. Γαλανό για τον προγραμματισμό, τις μεταγραφές που ήδη γίνονται και κάποιες ακόμα κινήσεις. Μπαίνουν οι βάσεις για τη Γ’ αλλά γίνεται και ένας προγραμματισμός για του χρόνου για τη Β’»

Τέλος, για το ρόλο των βετεράνων τόνισε: «Συμβουλευτικό ρόλο ούτως ή άλλως έχουμε σε θέματα που μπορούν να έχουν την άποψή μας, ίσως όμως και πιο ουσιαστικό με την παρουσία του Γιώργου Ζήνδρου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος βετεράνος που θα πάρει πιο ενεργό ρόλο».