«Δεν με άφησε ο ΠΑΟΚ να φύγω»

Σε συνέντευξή του στην ολλανδική ιστοσελίδα Fox Sports, ο Χέντβιγκες Μαντούρο παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε ο Άγιαξ για την απόκτησή του, τονίζοντας πως ήταν απόφαση του ΠΑΟΚ να παραμείνει. Πάντως στις δηλώσεις του, αναφέρει πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον «Αίαντα».

«Είχα ακούσει για το ενδιαφέρον, αλλά δεν έγινε ποτέ συγκεκριμένο. Ο ΠΑΟΚ εξ αρχής έδειχνε διστακτικός στο να με αφήσει να φύγω. Βλέπουν στο πρόσωπό μου έναν σημαντικό παίκτη και ο προπονητής είπε στην αρχή της σεζόν ότι θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω μου» είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πάντως είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα θα επιστρέψω στον Άγιαξ, σαν παίκτης, σαν προπονητής ή έστω και στις κερκίδες (γέλια). Σε αυτή την ομάδα ανδρώθηκα και είναι ξεχωριστή για μένα. Η μέρα που θα επιστρέψω πλησιάζει».

Καταλήγοντας είπε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για μας να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε σε ένα καλό επίπεδο στην Ευρώπη και το Europa League αποτελεί μια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ».