“Μαζί με τον 12ο παίκτη μας”

O Πανιαγιώτης Γλύκος μίλησε για λογαριασμό των παικτών για το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ…

 Αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ :

Για το αυριανό παιχνίδι : “Ξεκινούν οι αγώνες του ομίλου, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο”

Για τα δυνατά σημεία της Ντιναμό : “Η προετοιμασία μας ξεκινάει σήμερα κι αναλύουμε κάποια βίντεο, να δούμε πιο ξεκάθαρα τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία ομάδας. Πιο πολύ στα δικά πόδια και τακτική είναι η υπόθεση, παρά στο να δώσουμε μεγάλη βάση στον αντίπαλο”.

Για το αν οι νίκες στην Τούμπα θα είναι η βάση για την πρόκριση : “Σαφώς πρέπει να κάνουμε νίκες εδώ. Εκτός έδρας, οτιδήποτε εκτός από την ήττα είναι θετικό. Κοιτάμε την έδρα μας, να ξεκινήσουμε αύριο με θετικό αποτέλεσμα, και μετά θα έχουμε χρόνο να μιλάμε για τα υπόλοιπα”

Για το αν με την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί : “Φαβορί… Θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η Φιορεντίνα είναι ομάδα με όνομα και ιστορία, κι εμείς το ίδιο, χωρίς να υποτιμάμε τις άλλες δύο ομάδες. Θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι φαβορί, όχι στα λόγια”

Για την αντίθεση άδεια – γεμάτη Τούμπα : “Είναι περίεργο, μάθαμε να είναι γεμάτη η Τούμπα, είμαστε επαγγελματίες, προσαρμοζόμαστε πάντα στις συνθήκες που υπάρχουν. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι, ο κόσμος παίζει ρόλο, είναι ο 12ος παίκτης μας, χαιρόμαστε που θα είναι πάλι κοντά μας”

Για το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έχει 3 στα 3 και 11-0 γκολ : “Τίποτα, απλά έχουμε βρει τον ρυθμό μας σαν ομάδα. Έγιναν πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, παιχνίδι με παιχνίδι βγαίνει αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό”.