Νίκη του Απόλλωνα στις Σέρρες

Αφού η διοργανώτρια αποφάσισε να μην ξεκινήσει η Football League στις 28 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες την βγάζουν με φιλικούς αγώνες.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν μία από τις ομάδες που δεν ήθελαν να αναβληθεί η πρεμιέρα, αλλά αναγκάστηκε τελικά να συμφωνήσει με την πλειοψηφία.

“Σχετικά με την απόφαση για μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος 2014-15, θέλω να τονίσω ότι η αρχική πρόταση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ήταν να ξεκινήσει κανονικά η φετινή διοργάνωση, παράλληλα με την διεκδίκηση των αιτημάτων της Football League και μετά την 4η αγωνιστική να επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε να ληφθούν τότε οι όποιες αποφάσεις. Επειδή κατανοούμε πλήρως ότι πολλές ομάδες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, αποδεχθήκαμε την απόφαση της πλειοψηφίας και συναινέσαμε στην μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος για το καλό του συνεταιρισμού μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Βασίλης Ανατολίτης, μετά το σημερινό συμβούλιο.

Το απόγευμα, η ομάδα της Καλαμαριάς πήγε στο Μητρούσι Σερρών κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών, κερδίζοντας με 1-0 με γκολ του Χρήστου Ευσταθίου στο 50′.

Το σημερινό παιχνίδι έγινε υπό βροχή και οι παίκτες του Απόλλωνα κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Ευσταθίου στο 50′, ενώ στο 70′ σε μακρινό πλασέ του Βασίλη Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η αρχική 11άδα του Απόλλωνα: Βρονταράς, Μπιτσάκος, Κουρούπης, Κιόσε, Μπερτέν, Ολίσε, Ακασού, Ευσταθίου, Τσούτσης, Γκέσιος, Βασ. Παπαδόπουλος. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, στις αλλαγές που έκανε ο Αλέξης Αλεξίου, αγωνίστηκαν οι Κατσιαρός, Δήμου, Παπαστεριανός, Νατσιόπουλος, Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Σουλίδης.

Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους Γούπο, Παναγιωτίδη, Μερεσιώτη, Αγγελίδη, Μαυρουδή, Μαρίνου, Τσιλούλη, Χιζανασβίλι, Παπαδόπουλο, Δούμτσιο, Πολύζο. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Ανδρέου, Κωνσταντινίδης, Ναστέφσκι, Παπίτσας, Σαϊνατούδης, Ζούζουλας, Γκάλιος.

Το επόμενο παιχνίδι προετοιμασίας θα γίνει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου (17:00), με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα 1932, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Μάττα, στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού.