Ο πολύτιμος Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ διανύει μία εξαιρετική περίοδο η οποία γίνεται αντιληπτή τόσο από τον Τύπο (πρόσφατα τον αποθέωναν οι συμπατριώτες του) όσο και από τον κόσμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον ψήφισαν ως τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Μπορεί τόσο να εκτελέσει όσο και να δημιουργήσει. Παίζει είτε δεξιά, είτε αριστερά εναλλάξ με τον Σαλπιγγίδη και αποτελεί πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες. Μπορεί να ντριπλάρει, να δημιουργήσει και να εκτελέσει με την ίδια άνεση. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ ο οποίος απέσπασε, μετά το βραβείο του Vodafone MVP, και το Fans Man of the Match μετά τη δική σας ψήφο για την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Μετράει ήδη σε 5 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, 3 γκολ και 2 ασίστ. Στον αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν απολαυστικός. Αλλεπάλληλα σλάλομ προς την αντίπαλη εστία, επικίνδυνα σουτ, εξαιρετικές πάσες και η τελική επιβράβευση για την εμφάνιση του με την εντολή να χτυπήσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε ο Κλάους, στο οποίο δεν αστόχησε. Η αγάπη που εισπράττει από τον λαό της ομάδας μας είναι μεγάλη και όλη ελπίζουν να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Το γήπεδο ήταν άδειο και έτσι δεν κατάφεραν οι οπαδοί να τον αποθεώσουν από κοντά. Το έπραξαν όμως με την ψήφο τους και του χάρισαν το βραβείο. κι αυτό είναι το καλύτερο τονωτικό ενόψει της σημερινής πρεμιέρας των ομίλων του Europa League. Ο Σλοβάκος συγκέντρωσε το 54% των ψήφων αφήνοντας πίσω τους Αθανασιάδη και Περέιρα οι οποίοι είχαν 19% και 9% αντίστοιχα».