«Ή εγώ ή αυτός»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στον Αρη, αφού ο Γιώργος Γαλανός δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Χάρη Παπαγεωργίου και θέτει ανοιχτά το δίλημμα: «Ή εγώ ή αυτός».

«Αν δεν παραιτηθεί ο Χάρης Παπαγεωργίου από τη θέση που κατέχει, εγώ δεν ασχολούμαι ξανά. Δεν επιστρέφω. Είμαι Αρειανός από τα γεννοφάσκια μου και θλίβομαι με το ενδεχόμενο της παραίτησής μου, καθώς ο Αρης θα διαλυθεί με όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται παράγοντες της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά στο «pressaris.gr».

Επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο του ΑΣ λέγοντας: «Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο κύριος Παπαγεωργίου μετά τα απανωτά λάθη που έκανε και τα παραγοντικά τρικ με ‘τρυπάει’; Είμαι βέβαιος ότι δεν με θέλει και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ειναι τραγελαφικό να πολεμάνε έναν άνθρωπο που τους έδωσε σε 10 μέρες ρευστό 185.000€! Εχω οικογένεια και επιχείρηση. Είμαι διατεθειμένος να πράξω όσα είπα αλλά δεν δέχομαι τέτοια προσβολή από ανθρώπους που δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη ούτε για να πληρώσουν τον καφέ στο κυλικείο».