Πρόβλημα πριν τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ

Τρεις μέσα, τρεις έξω στην ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ενώ οι Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες που χθες έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης μπήκαν κανονικά στη σημερινή (17/3) προπόνηση της ΑΕΚ, μια ίωση κράτησε εκτός τους Λιβάι Γκαρσία, Νταμιέν Λε Ταλέκ και Στράτο Σβάρνα.

Φυσικά όταν ακούς τη λέξη ίωση στις μέρες μας σκέφτεσαι τη πανδημία, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο θέμα. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 24ωρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έχουν παρουσιαστεί κάποια κρούσματα μιας ίσως που έχει συμπτώματα που φτάνουν και ως τον πυρετό, ωστόσο όσοι έχουν προσβληθεί έχουν βγει αρνητικοί στα τεστ για Covid και το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες που έλειψαν από τη σημερινή προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο βαριά συμπτώματα από την ίωση παρουσιάζει ο Στράτος Σβάρνας, ενώ Λιβάι και Λε Ταλέκ είναι λιγότερο επηρεασμένοι. Ωστόσο επειδή κυκλοφορεί αυτή η ίωση τις τελευταίες μέρες προτιμήθηκε να μείνουν κι αυτοί εκτός Σπάτων.

Δεν είναι δυνατό να εκτιμηθεί αυτή τη στιγμή πότε θα είναι έτοιμοι να μπουν κανονικά για προπόνηση, ωστόσο προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.