“Άλλον ΠΑΟΚ περιμέναμε”

Απογοητευμένος από το σκορ και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Βλάντιμιρ Ζουράβελ, που παραδέχτηκε ότι άλλον ΠΑΟΚ είχε δει στα προηγούμενα παιχνίδια, κι άλλον ΠΑΟΚ είδε σήμερα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ :

Για το παιχνίδι : “Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα,  δεν είχαμε καθόλου σιγουριά στο παιχνίδι μας, ήμασταν πολύ αργοί με την μπάλα και δεχτήκαμε πολλά φτηνά γκολ. Έξι τελικές, τα πέντε μπήκαν. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, δεχτήκαμε αυτογκόλ σε μια στημένη φάση, κάναμε λάθη, που δεν κάνουμε στο πρωτάθλημα, αλλά εδώ είναι Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να σκεφτόμαστε πιο γρήγορα, να παίρνουμε πιο γρήγορες αποφάσεις, πήραμε ένα σκληρό και καλό μάθημα σήμερα”.

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε με 3 στόπερ  : “Τα λάθη που κάναμε ήταν αποτέλεσμα ομαδικών κι όχι ατομικών λαθών. Και 4 και 5 να είχαμε στην άμυνα, πάλι μπορεί να κάναμε αυτά τα λάθη”.

Για το αν επηρέασε ο κόσμος : “Όχι, δεν νομίζω. Προετοιμαστήκαμε για τέτοια ατμόσφαιρα. Εκεί κάτω δεν ακούγεται και τόσο δυνατά.. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, μας έλειψε η τόλμη, δεχτήκαμε και τα γρήγορα γκολ”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος απ΄ ότι περίμενε : “Έπαιξε πολύ πιο καλά απ΄ ότι περιμέναμε, κι απ αυτά που είχαμε δει στα παιχνίδια. Είχε πολύ καλή κατοχή της μπάλας, σ΄ αυτό υστερήσαμε εμείς. Τους βοήθησε και το γήπεδο και η ατμόσφαιρα”.

Για το αν υπάρχουν φαβορί : “Ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά στην Ευρώπη, όπως κι η Φιορεντίνα. Όταν όμως ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες δεν σκεφτόμαστε ποιος ειναι φαβορί. Εμείς πήραμε σήμερα ένα καλό μάθημα. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα τα πούμε στο Μινσκ”.