Κλάους: “Πιο ήρεμος μετά την ανανέωση”

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε: “Όλα τα παιδιά μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και θέλαμε πολύ τη νίκη. Στο τέλος τα καταφέραμε και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις”.

Και συνέχισε: “Αυτό το θέλουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση φαίνεται μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια ελπίζω να είμαστε το ίδιο καλοί”.

Για την ομάδα και το προσωπικό του επίτευγμα με το χατ τρικ: “Το έχουμε δείξει κάθε χρόνο ότι η ομάδα στην Ευρώπη παρουσιάζει καλό πρόσωπο και στα μεγάλα ματς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και ελπίζω στα επόμενα χρόνια να καταρρίψω κι άλλα ρεκόρ. Πλέον νιώθω πιο ήρεμος”.

Ενώ έδωσε και την ευχή του για τη συνέχεια: “Ελπίζω αυτή η ομάδα με νέο προπονητή και νέα παιδιά να συνεχίσει να προσφέρει χαρά στον κόσμο”.