Η επιστροφή, το μήνυμα και η μεταγραφή!

Ο Γιώργος Γαλανός συνεχίζει στον Άρη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος πριν από λίγο, μεταφέροντας τις σκέψεις του για τη συνέχεια. Αρχικά σε δηλώσεις του επανέλαβε πως…: «Καμιά στιγμή δεν λείψαμε. Είχα πει ότι ακόμη κι αν φύγω, για ένα εύλογο διάστημα θα πλήρωνα και θα κάναμε και μεταγραφές μέχρι να βρισκόταν κάποιος άλλος άνθρωπος για να αναλάβει».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ήδη είμαι στο γραφείο στο γήπεδο. Καλό είναι να μην λέμε πολλά λόγια και να μιλάμε με έργα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι το εξής: θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν έβλεπα 15.000 κόσμο στο Καυτανζόγλειο και στο Χαριλάου. Τρελάθηκα με αυτό που είδα στο Χαριλάου με την Καστοριά».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο αγωνιστικό, αποκαλύπτοντας πως ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε μία μεταγραφή: «Έχουμε μιλήσει ήδη με τον Καλαϊτζίδη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το αγωνιστικό τμήμα. Προχωράμε μάλιστα ήδη σε μία μεταγραφή. Πρώτη φορά μίλησα κι εγώ με έναν ποδοσφαιριστή. Έναν επιθετικό. Μιλάμε με δύο παίκτες και θα καταλήξουμε σύντομα…».

* Οι δηλώσεις έγιναν στον Arena Fm 89.4