Η «καυτή» ατζέντα του Ιβάν

Το θέμα της ρύθμισης των χρεών, η υπόθεση του αθλητικού κέντρου της Θέρμης, η «κόντρα» για την ΣΕΚΑΠ, το Μακεδονία Παλλάς και άλλα πολλά ανοικτά ζητήματα περιλαμβάνει η ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρίσκεται μέχρι και αύριο Κυριακή στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις επαφές του για τα πολλά ανοικτά ζητήματα, που απασχολούν τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

Σ’ ότι αφορά το θέμα των χρεών ο Σαββίδης επανέλαβε και το βράδυ της Πέμπτης πως η επιλογή που προσβλέπει στην πλήρη αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου των χρεών του ΠΑΟΚ παραμένει πρώτη επιλογή του, αλλά δεν θα πει «όχι» και σε μια ρύθμιση που θα είναι να πληρώσει ο ΠΑΟΚ (καθώς κι άλλες ανώνυμες εταιρίες) το πρωτογενές κεφάλαιο καθώς και ένα μικρό ποσοστό από τους τόκους και τις προσαυξήσεις. Γι’ αυτό το θέμα θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον Οκτώβριο.

Την Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε με τους συνεργάτες του στην Ξάνθη και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑΠ. Στόχος του ήταν να ενημερωθεί για την πρόοδο της εταιρίας, αλλά και τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει μετά την σχετική επερώτηση στη Βουλή των επτά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όπως έλεγε, εφόσον ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του, θα αναχωρήσει το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό το Ροστόφ.