Προπονητής, κάτω από τα δοκάρια

Καθώς έκλεισε τα 39 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, αλλά οι καταστάσεις τον έκαναν να επιστρέψει στα γήπεδα!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, που στις 22 Ιουλίου έκλεισε τα 39 και μπήκε στα 40 και αν και επέστρεψε στον Άρη για άλλο λόγο, αύριο θα φορέσει τα γάντιά του τερματοφύλακα.

Ο Καρατζιοβαλής, που έπαιξε από το 2005 ως το 2009 στον Άρη, τερμάτισε το καλοκαίρι την καριέρα του στην Καλαμαριά κι επέστρεψε στον Άρη, για να δουλέψει ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Επειδή όμως οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τερματοφύλακες, αφού οι μεταγραφές έγιναν πολύ γρήγορα, ζήτησαν από τον Καρατζιοβαλή να βγάλει δελτίο και να παίζει όποτε χρειάζεται.

Έτσι, ο 39χρονος τερματοφύλακας, που εκτός από τον Άρη και την Καλαμαριά, έχει παίξει ακόμη στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Κασσάνδρα και την Δόξα Δράμας, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για το αυριανό παιχνίδι με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Άρη για το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλάστρας, επου θα γίνει αύριο Κυριακή 21/9 στις 4.30μμ, είναι οι :

Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής, Συμεωνίδης. Τα καινούργια πρόσωπα στην 18άδα είναι οι Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Γκίνο και Χιντασέλι.
 

».