“Δεν ηρωοποιούμε ανθρώπους με κουκούλα”

Ανακοίνωση με βάση όλα όσα συνέβησαν χθες, με την επίθεση εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρου Παπαδόπουλου από άγνωστους κουκουλοφόρους στα γραφεία της Μίκρας, εξέδωσε σήμερα (25/2) η διοίκηση των “κυανολεύκων”.

Σ’ αυτή, αναφέρεται πως η χρονική στιγμή είναι δύσκολη για την ομάδα, ώστε να ηρωοποιηθούν άνθρωποι που έκρυψαν τα πρόσωπα τους με κουκούλες και πως άπαντες πρέπει να συνταχθούν στον κοινό στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερλιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά εγκληματικά γεγονότα σε βάρος του Προέδρου της ομάδας, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, τα οποία διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και από τα οποία κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του Προέδρου. Άνανδρες συμπεριφορές και κρυμμένα πρόσωπα κάτω από κουκούλες είναι χαρακτηριστικά δείγματα των δειλών και των ανεύθυνων και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τους αληθινούς φίλους του Ηρακλή.

Σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για το σύλλογο, δεν υπάρχει καμία διάθεση να ηρωοποιήσουμε ανθρώπους χωρίς πρόσωπο. Αυτό που προέχει είναι η άνοδος της ομάδας. Για τον λόγο αυτό όλοι μαζί, ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ποδοσφαιριστές, προπονητές και οι επώνυμοι φίλοι του Ηρακλή, που προσφέρθηκαν να συστρατευτούν δίπλα στην ομάδα πρέπει να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Γιατί τότε κανείς δεν θα  μπορεί να  μας σταματήσει”.