Μπήκαν Περέιρα και Μαντούρο

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όλα δείχνουν ότι ο Φακούντο Περέιρα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο και θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε, έβγαλε τη σημερινή προπόνηση χωρίς καμιά ενόχληση και λογικά θα είναι στην αποστολή, που θα πετάξει αύριο το απόγευμα για το Άκτιο κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Εκτός του Περέιρα, και ο Μαντούρο μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμμα, ωστόσο επειδή προέρχεται από θλάση, ο Αναστασιάδης θα τον περιμένει λίγες μέρες ακόμη και λογικά ο Ολλανδός δεν θα παίξει ούτε την Πέμπτη με την Καλαμαριά για το Κύπελλο.

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα κι ο Σαλπιγγίδης, που δεν είχε τίποτα σοβαρό και είναι διαθέσιμος για το Αγρίνιο, ενώ στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα του Τζαβέλλα και του Κωνσταντινίδη, που θα χρειαστούν λίγο χρόνο ακόμη (ο Τζαβέλλας περισσότερο).

Λόγω των συνεχόμενων αγώνων, και σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ “οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση της Πέμπτης συνέχισαν στους δικούς τους ρυθμούς αποφόρτισης και συντήρησης στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν για δεύτερη μέρα στα τελειώματα των φάσεων και στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία ή τις επαφές με τη μπάλα”.

Μετά την αυριανή προπόνηση στην Τούμπα, οι παίκτες θα γευματίσουν στο γήπεδο και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα γίνει για το Αγρίνιο.