Ο Ρατς και το ταξίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Ρατς αποδεικνύεται «λίρα εκατό» μέσα στο γήπεδο και δείχνει γιατί ο ΠΑΟΚ δαπάνησε 600.000 ευρώ για να τον φέρει στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Ο Ρουμάνος δηλώνει χαρούμενος για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στη Θεσσαλονίκη ως μέλος του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που με έχουν υποδεχτεί οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και το ίδιο το κλαμπ», υποστηρίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που φιλοξενείται σήμερα στη «Real News».

«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να ανταποδώσω τη ζεστασιά που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τούμπα. Νομίζω ότι και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάνω μέσα στο γήπεδο και την εκτιμά με τον καλύτερο τρόπο», πρόσθεσε ο «κάπτεν» της εθνικής Ρουμανίας και επισήμανε:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και κανείς δεν μπορεί από τώρα να πει με σιγουριά που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, ωστόσο σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταξίδι στη φετινή σεζόν θα είναι μεγάλο και χρειάζεται υπομονή από όλους για να δούμε που τελικά θα φτάσουμε»

Όσο για το γεγονός ότι κόντρα στη Μινσκ συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές:

«Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Με το ίδιο πάθος που αγωνίστηκα στο πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι αγωνίστηκα και στο 100ο και με το ίδιο πάθος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο. Αυτό όμως που μετρά περισσότερο απ’ όλα και τις επιδόσεις του κάθε ποδοσφαιριστή είναι η ίδια η ομάδα. Κι εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθώ να παίρνει τις νίκες σε κάθε αγώνα».