Μαθήματα ναζισμού σε παιδιά! (vids)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση των υψηλόβαθμων μελών της Χρυσής Αυγής. Σήμερα η Καθημερινή της Κυριακής αποκαλύπτει τα μαθήματα ναζισμού σε ανήλικα παιδιά από τον Χρήστο Παππά.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοσή της, στη δικογραφία υπάρχουν τουλάχιστον 4 βίντεο τραβηγμένα από το κινητό του Χρήστου Παππά, στα οποία μαθαίνει ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler». «Mπράβο, λεβέντη μου», θα ακουστεί να λέει το νούμερο 2 της Xρυσής Aυγής στο μικρό παιδί που κρατάει τη σημαία των ναζί και χαιρετά ναζιστικά φορώντας περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι ηχητικές συνομιλίες που περιγράφουν τις βιαιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στον Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μάλιστα, περιγράφεται με λεπτομέρεια η επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου, που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής, αλλά με τη στήριξη της ΧΑ στις εκλογές του 2009.

Το περιστατικό περιγράφει λεπτομερώς σε τηλεφωνική του συνομιλία ο κατηγορούμενος Γιώργος Τσακανίκας, μέλος του κλειστού πυρήνα της ΧΑ στη Νίκαια, στον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.

Αυτές αλλά και όλος ο όγκος των στοιχείων πλέον αξιοποιούνται και ξεσκεπάζουν με τον πιο καθαρό τρόπο την εμπλοκή της ηγεσίας του κόμματος τόσο στην υπόθεση Φύσσα όσο και στην επίθεση στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ στο Πέραμα.