Φτηνά εισιτήρια και έκπτωση

Επισήμως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έθεσε σε κυκλοφορία μεμονωμένα εισιτήρια για τον αποψινό τελικό του «Nick Galis Cup», ενώ προβλέπεται έκπτωση σε προϊόντα της μπουτίκ, για όσους είχαν προαγοράσει ακριβότερα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα (21/9) θα διατεθούν και μεμονωμένα εισιτήρια για τον τελικό του ‘Nick Galis Cup’ ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9μ.μ.).

Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Καμπανιακός – ΑΡΗΣ στις 4.30μ.μ., στο Καυταντζόγλειο, θα δυσκολέψει όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και το μικρό τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπάνβιτ (6.30μ.μ.) και με δεδομένη την παρουσία του ΑΡΗ στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν το βραδινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειωμένη τιμή εισιτηρίου (10 ευρώ).

Τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα ανοίξουν στις 3μ.μ. και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται, πέρα από το ‘πακέτο’ των δύο σημερινών αγώνων και εισιτήρια μόνο για τον τελικό του τουρνουά.

Εκπτώσεις στο ARIS LEGEND STORE

Όσοι έχουν αγοράσει ήδη το ‘πακέτο’ εισιτηρίων για τους τέσσερις αγώνες (35 ευρώ), αλλά και εισιτήρια για τους δύο σημερινούς αγώνες (20 ευρώ), θα έχουν έκπτωση 50% στην αγορά των συλλεκτικών t-shirt του «Nick Galis Cup» και 30% στα υπόλοιπα προϊόντα του ARIS LEGEND STORE ((εξαιρούνται όσοι κέρδισαν εισιτήρια μέσω διαγωνισμών). Με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του «Nick Galis Cup», θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ του ΑΡΗ με έκπτωση, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (11/10).

Η έκπτωση ισχύει και για όσους αγοράσουν σήμερα το πακέτο των δύο εισιτηρίων, όχι όμως για όσους αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια του τελικού».