By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κούπα με Πάσαλιτς
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Κούπα με Πάσαλιτς

Τhessports
Last updated: 21/09/2014 23:40
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είπε την τελευταία λέξη στον μεγάλο τελικό του «Nick Galis Cup», χαρίζοντας τη νίκη και το τρόπαιο στον Άρη με 60-59 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Άρης ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέβαζαν στροφές και με τον Άαρον Τζάκσον να ηγείται της ομάδας του, το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους Μοσχοβίτες στο +4 (15-19). Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Άρη να προσπαθεί να πλησιάσει και την ΤΣΣΚΑ να διατηρεί τα ηνία της αναμέτρησης. Ο Ριντ έδωσε, προσωρινά, προβάδισμα στην ομάδα του για το 31-29, ωστόσο δύο τρίποντα δια χειρός Τζάκσον έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με την «ομάδα του στρατού» στο +4 (31-35).

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» βρήκαν στο πρόσωπο του ΛαΜάρκους Ριντ τον ηγέτη που επιθυμούσαν και με διαδοχικές εύστοχες προσπάθειες του Αμερικανού, σε συνδυασμό με την πιεστική άμυνα που κράτησε χαμηλά στο σκορ τους Μοσχοβίτες, το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Άρη στο +8 (49-41). Ο Άρης συντηρούσε το προβάδισμά του, όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέτρεψε τα δεδομένα και λίγο πριν το τέλος πέρασε μπροστά στο σκορ με 58-59. Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, όμως, δεν ήθελε να χαρίσει το 1ο «Nick Galis Cup» στους Ρώσους με εύστοχο δίποντο 2 δέκατα πριν το τέλος έγραψε το 60-59, το οποίο ήταν τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 31-35, 49-41, 60-59.

Άρης (Πρίφτης): Πάσαλιτς 9 (1), Δήμας, Ριντ 16 (2), Τόμας 5, Πουλιανίτης, Χαρίσης 5, Καραθανάσης, Βεζένκοφ 12 (1), Νέιμικ 6, Μούρτος 5, Σίμτσακ 2, Σαμαράς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Φριντζόν 3 (1), Νίκολς 4, Τζάκσον 19 (3), Μαρκοϊσβίλι 10 (2), Κορόμπκχοφ, Ουίμς 6, Στρέμπκοφ 3 (1), Ζοζούλιν, Βοροντσέβιτς 5 (1), Καούν, Χάινς 9.

Σχετικά άρθρα

«Ντούμπλαρε» τις νίκες με ΟΦΗ ο Άρης- Η βαθμολογία
ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη τίμησαν τη μνήμη του Νάσου
Γυναικεία προσθήκη στην ΚΑΕ Ηρακλής
Μαγικά από Τζόλη, οδηγεί την Μπριζ στον τίτλο
TAGGED:Nick Galis CupΆρηςΤΣΣΚΑ Μόσχας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αυτό είναι Fair Play
Next Article Καμπανιακός – Άρης, τα γκολ (Video)

Τελευταία νέα

Γ Εθνική: «Κλείδωσε» την άνοδο ο Πανθρακικός
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Προσωπική τραγωδία για Φλικ: «Έφυγε» ο πατέρας του, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπάρτσελόνα για το Classico
ΔΙΕΘΝΗ
10 May, 2026
Άρης – ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Έγκλημα και τιμωρία στην Μπανταλόνα
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 May, 2026
Follow US