Ρεκόρ χρεών και “Μπερναμπέου” τέλος!

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης τα οικονομικά αποτελέσματα της τελευταίας χρήσης του Φλορεντίνο Πέρεθ. Μπορεί οι Μαδριλένοι να κατέκτησαν πέρσι το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η εκτόξευση των χρεών προκαλεί ίλιγγο!

Στα 602 εκατομμύρια ευρώ έφτασαν τα χρέη της Ρεάλ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11,3%, καθώς πέρσι ήταν στα 541 εκατομμύρια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει απτόητος να δημιουργεί χρέη…

Την ίδια ώρα, βέβαια, η Ρεάλ έχει εκτοξεύσει και τους τζίρους της κι αυτός είναι ο λόγος, που δεν εχει προβλήματα με το Financial Fair Play. Πέρσι, ο κύκλος εργασιών της έφτασε τα 604 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, η οικονομική της κατάστασης δεν την βοηθά να επενδύσει σε αθλητικές εγκαταστάσεις και προκειμένου να ανακαινίσει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, είναι έτοιμη να του αλλάξει το όνομα!

Όπως γράφει η Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κλείσει ένα deal με Άραβες για να μετονομάσει το γήπεδό της σε “Άμπου Ντάμπι Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η Ρεάλ θα πάρει 500 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2035(!) και με τα χρήματα αυτά, θα ανακαινίσει το γήπεδο.