«Βόμβα» με Ράπτη ο ΠΑΟΚ!

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη σπουδαία κίνησή της για τη νέα σεζόν είναι η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο ακραίου του Παναθηναϊκού Αλέξανδρο Ράπτη.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να κλείσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ, ταράζοντας τα νερά.

Ο ύψους 2 μέτρα ακραίος ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν κλείνοντας μια σπουδαία μεταγραφή.

Μάλιστα, αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος αθλητής του πρωταθλήματος, καθώς και καλύτερος ακραίος στην ομάδα της χρονιάς, με τον Ράπτη να ετοιμάζεται πλέον να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Στον αντίποδα κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και… ανοίγει θέση Έλληνα ακραίου στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο 29χρονος αθλητής θα ακολουθήσει την διαδρομή ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν στο πρόσωπό του τον έναν από τους δύο βασικούς ακραίους της νέας χρονιάς.

Μετά από αυτή την κίνηση, στο ρόστερ του Δικεφάλου θα ανοίξει μία θέση ακραίου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Έλληνας προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ραφαήλ Κουμεντάκη στο σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη.