Τέλος ο Παράσχος, φαβορί ο Σα Πίντο!

Ο Γιώργος Παράσχος έγινε ο τέταρτος προπονητής που χάνει τη δουλειά του μόλις 4 αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ έφεραν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Κάποιοι λένε πως τα πολλά κρούσματα απειθαρχίας, με τελευταίο αυτό του Ναπολεόνι, οδήγησαν τον Ελληνα προπονητή στην έξοδο. Γιατί στην Ελλάδα, αλλάζει πάντα ο προπονητής και όχι οι παίκτες…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Πορτογάλος Σα Πίντο, που πέρσι εργάστηκε στον ΟΦΗ και το όνομά του ακούστηκε για την Ξάνθη, είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Παράσχο στον πάγκο του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο.Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Γιώργο Σπανό παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με γνώμονα την εξεύρευση της λύσης που επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για όλα έχει προσφέρει στον Ατρόμητο!. Τόσο στα πρώτα χρόνια της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και τον τελευταίο 1,5 χρόνο που κράτησε με επιτυχία τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πολύ σπουδαίας καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα!».