«Μεταγραφές θα γίνουν»

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Γιώργος Κικερίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα κάνει μεταγραφές και ότι σύντομα θα αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Παραδέχτηκε βέβαια, το κοινώς αποδεκτό, ότι η χθεσινή ήττα του Αρη ήταν ντροπή για την ιστορία του. Ο Κικερίδης, μιλώντας στον «Arena 89,4», εξήγησε και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επιλογές των παικτών, αφού το τεχνικό τιμ θέλει να βάλει τις βάσεις και για την επόμενη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικότερα είπε:

Για την ήττα από τον Καμπανιακό: «Ήταν το πιο αρνητικό αποτέλεσμα στην ιστορία του Άρη. Εξήγηση δεν υπάρχει και πιστεύω ότι όλο το σίριαλ που υπήρχε το καλοκαίρι, μας έφτασε σ’ αυτό το σημείο να μην μπορούμε να κατασταλάξουμε στο τι να κάνουμε τις τελευταίες φορές. Φαίνεται πως μπερδευτήκαμε. Ναι, για τις μεταγραφές μιλάω και πιστεύω ότι αρνητικό ρόλο έπαιξε το θέμα της παράτασης των μεταγραφών για ποδοσφαιριστές για να πάρουμε από τα Λαγυνά και τα Κύμινα και δεν είδα καμία αντίδραση των ανθρώπων. Η ομάδα χτίστηκε πάνω σε κάποιους παίκτες όπως ο Σανιά και δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε γιατί ήταν το μπλέξιμο της Β’ και Γ’ κατηγορίας».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Ο κόσμος του Άρη είναι ο μόνος που έχει δίκιο».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Μεταγραφές θα γίνουν και ο κ. Γαλανός επιμένει να γίνουν και πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστές και να δένουν στο στυλ της ομάδας. Ο Μπούντιμιρ δεν ταιριάζει στο στυλ της ομάδας αλλά μπορούμε τελευταία στιγμή να τον πάρουμε. Η ομάδα παίζει από χαμηλά, ενώ ο Μπούντιμιρ με το κεφάλι. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι αυτό της κατηγορίας και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για μένα είναι καλύτερα που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα τώρα».

Για τον Καμπανιακό: «Την προηγούμενη αγωνιστική ήμουν στον Καμπανιακό, ο οποίος δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Δεν έφτασε στον αντίπαλο. Η ενδεκάδα ήταν η ίδια και τι αποδεικνύεται; Ότι οι ομάδες κόντρα στον Άρη θα πιάνουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων. Θα έχουν οχτώ κίτρινες όπως χθες και οι διαιτητές δεν πρέπει να βλέπουν τον Άρη σαν μικρή ομάδα. Το πέναλτι ήταν πέναλτι αλλά θα μπορούσε να αποφύγει την αποβολή του Καρατζιοβαλή, γιατί πίσω υπήρχαν άλλοι τέσσερις».

Για το πώς ξεκίνησε ο Καρατζιοβαλής: «Η ομάδα θα πορευτεί μ’ αυτούς τερματοφύλακες. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι βασικός, γιατί έχει και την εμπειρία».

Για το αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις: «Πιστεύω πως ναι. Έγινε συζήτηση του προπονητή μας με τον κ. Γαλανό. Ο Γαλανός λέει πάντα πως πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Πρέπει να προσέξουμε και να μην παίρνουμε ποδοσφαιριστές όπως τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι να ναι. Να παίρνουμε κάτι σημαντικό που θα τον έχουμε και για του χρόνου. Το θέμα είναι να χτίσουμε την ομάδα για του χρόνου. Επιλέξαμε τον 28χρονο Φερνάντες και δεν επιλέξαμε έναν 34χρονο για την άμυνα. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε και για το μετά;».

Για τη συνέχεια: «Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή και θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι θα δει έναν άλλον Άρη σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Συνεργάστηκα πολλά χρόνια στη Βέροια με τον Καλαϊτζίδη».