Αποκαλυπτήρια με Γκαζιάντεπ

Ο… νέος ΠΑΟΚ παρουσιάζεται την Τρίτη (23/09, 20:00) στο «PAOK Sports Arena» απέναντι στη Γκαζιάντεπ, με τον κόσμο να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει δια ζώσης τους έξι νέους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το «Patras Cup», στο οποίο ο «δικέφαλος» κατέκτησε την πρώτη θέση, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, ανήκει στο παρελθόν και στο προσκήνιο βρίσκεται η φιλική αναμέτρηση με την Γκαζιάντεπ του Γιούρι Ζντοβιτς. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξαν καλά στοιχεία στις τρεις αναμετρήσεις τους στην Πάτρα, με τους Κώστα Κακαρούδη και Τζούλιαν Βον να «κλέβουν» τις εντυπώσεις, για μία ακόμα φορά.

Στην Πάτρα, ωστόσο, δεν μπορούσε ο κόσμος της ομάδας να δει την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, κάτι το οποίο δεν ισχύει, όμως, απέναντι στη Γκαζιάντεπ. Στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου τη φετινή σεζόν και για τον λόγο αυτό ελπίζουν πως στην πρόβα τζενεράλε ενόψει ΚΑΟΔ ο κόσμος θα φωνάξει «παρών». Οι τιμές, άλλωστε, κρίνονται ελκυστικές, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 5 έως 25 ευρώ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σε μία ακόμα φιλική αναμέτρηση ο «δικέφαλος» αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.