Ελ Καντουρί: «Δεν ήταν πέναλτι…»

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ελ Καντουρί έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, κρατώντας την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ενώ όπως ανέφερε η σεζόν δεν ήταν κακή για τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σχολίασε και τη διαιτησία του Ματέο Λαόθ επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να κατακτούμε τίτλους, πήραμε τέσσερα συνεχόμενα Κύπελλα, όμως φέτος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να πάμε παρακάτω. Για τον διαιτητή δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γιατί δεν έχω ξαναδεί τις φάσεις του αγώνα, όμως θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Για τη φάση του Μιτρίτσα δεν έχω άποψη, θα δω τι φάση και θα σας πω αύριο.

Σίγουρα, ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, ενώ σε κάποιες άλλες στιγμές σφύριζε με το παραμικρό. Από τη φετινή σεζόν κρατάμε την πορεία στην Ευρώπη, το γεγονός ότι φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, βγήκαμε δεύτεροι στο Πρωτάθλημα κι αν δει κάποιος την μεγάλη εικόνα μας δεν είναι κακή η χρονιά που κάναμε.

Σίγουρα, μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά του προπονητή με ένα καινούργιο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχε στο παρελθόν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε ώστε την επόμενη χρονιά να παρυσιαστούμε καλύτεροι. Τι να πω για τον κόσμο μας, μας υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και μάλιστα μας χειροκρότησαν στο τέλος του αγώνα παρά την απώλεια του τίτλου. Ήταν φανταστικοί. Θα δουλέψουμε για να τους προσφέρουμε χαρές για τις επόμενες χρονιές».