By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άλλα μέτρα και σταθμά για Ντούγκλας- Άιτορ;
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΚΥΠΕΛΛΟΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλα μέτρα και σταθμά για Ντούγκλας- Άιτορ;

Τhessports
Last updated: 22/05/2022 15:52
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε σε ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Ματέου Λαόθ, που ήταν ο πραγματικός MVP του Παναθηναϊκού, κυρίως λόγω του ανύπαρκτου πέναλτι έδωσε υπέρ των πράσινων, αλλά και της άρνησης του να εξετάσει στο VAR την ξεκάθαρη ανατροπή του Μιτρίτσα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, βγάζοντας και κίτρινη κάρτα στον Ρουμάνο για δήθεν θέατρο!

Ωστόσο το πέναλτι ήταν απλά μια παράμετρος της, τραγικής, διαιτησίας του Ισπανού ρέφερι, που τα έβλεπε όλα… πράσινα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον πειθαρχικό έλεγχο.

Οι κίτρινες σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έβγαιναν με περίσσια ευκολία, την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό υπήρχε… συζήτηση και παρατηρήσεις.

Εκεί όμως που έδωσε ρεσιτάλ, τόσο αυτός όσο και ο VAR, ήταν στο γκολ του Αϊτόρ, που εκμεταλλεύτηκε το ανύπαρκτο πέναλτι. Ο Ισπανός εξτρέμ όχι απλά πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα των φίλων του Δικεφάλου, αλλά έκανε και μια απαράδεκτη χειρονομία, με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει την οργή του πλήθους.

Ο Λαόθ δεν είδε τίποτα, το VAR που είχε όλη την πολυτέλεια χρόνου, αφού μεσολάβησε και η διακοπή, επίσης, με τον Αϊτόρ να συνεχίζει στην αναμέτρηση και τον Παναθηναϊκό να μην μένει με δέκα ποδοσφαιριστές, όπως θα έπρεπε, για μια πλέον ώρα τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Καραϊσκάκης», όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τη μεγάλη πρόκριση με το γκολ του Αντόνιο Τσόλακ, ο Ντούγλας Αουγκούστο αποβλήθηκε, όντας στον πάγκο, για χειρονομία στην κερκίδα.

Μάλιστα πέραν της κόκκινης, του επιβλήθηκε και μια έξτρα αγωνιστική τιμωρίας. Τα παραπάνω φαίνεται πως ισχύουν, μόνο αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αφού ο Αϊτόρ δεν είχε την παραμικρή επίπτωση για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του, που κόντεψε, σε συνεργασία με τον Λαόθ, να τινάξει τον τελικό στον αέρα.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ευχαριστώ και… συγγνώμη από τον επίσημο ΠΑΟΚ!
Next Article Τούρκικο ενδιαφέρον για Γιαννούλη!

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Τι απάντησε ο Χρήστος Τζόλης για το μέλλον του!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Follow US