Χατζηθεοδώρου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo μίλησε στην επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 11-8 απέναντι στον Υδραϊκό και τόνισε πως η ομάδα του είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα διεκδικούμε το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή ήταν η τελευταία μας εντός έδρας εμφάνιση για φέτος, και η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να τελειώσουμε με μία νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την υποστήριξη που είχαμε όλη τη σεζόν, για τον κόσμο που ερχόταν σε δύσκολες ώρες προσέλευσης.

Για το σημερινό παιχνίδι, παίξαμε εξαιρετικά και αξίζαμε 100% τη νίκη. Για μία ακόμα μία φορά είχαμε τον Αϊβαλιώτη σε εξαιρετική κατάσταση, βοήθησε αλλά και βοηθήθηκε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Είχαμε ώριμες και ήρεμες επιλογές στην επίθεση, και στο τέλος κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες ενόψει του τρίτου παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, κανείς δεν περίμενε ότι θα διεκδικούμε το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό».