«Έκρηξη» Τσεφέριν κατά Ρεάλ!

Στις αντιδράσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του Κίλιαν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, εξαπολύοντας «πυρά» κατά των πρωταθλητών Ισπανίας.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: 

«Οι κανονισμοί του Financial Fair Play είναι πολύ αυστηροί. Όποιος σέβεται τους κανόνες μας είναι ευπρόσδεκτος στις διοργανώσεις μας. Όποιος δεν τους σέβεται δεν είναι. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε κανένας άλλος θα πει στην UEFA τι θα κάνει. Είναι αγανακτισμένοι από τη μία οπτική γωνία, αλλά από όσο ξέρω, η πρότασή τους ήταν παρόμοια με αυτή της Παρί. Έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά. Πείτε μου ένα επιχείρημα γιατί δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες μιας ομάδας…

Αν λέτε ότι οι σύλλογοι ανήκουν στους οπαδούς, δεν νομίζετε ότι οι άλλοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ιδιοκτήτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάποιους από τη Μέση Ανατολή, έχουν ιδιοκτήτες από την Αγγλία. Άρα, είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και πραγματικά έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγορίες χωρίς συγκεκριμένους λόγους. Θέλω να μάθω ποιος παραβίασε τους κανόνες και τότε θα τιμωρηθεί»