Σε αδιέξοδο η ΚΑΕ Άρης

Την στήριξη του κόσμου προκειμένου να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει αναμένεται να ζητήσει προσεχώς και η ΚΑΕ Άρης μετά την ανάλογη κίνηση που έκανε ο ΠΑΟΚ μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης κορυφής που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ κατέστη σαφές από την πλευρά των μετόχων πως δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος που υπάρχει. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου η ΚΑΕ χρειάζεται ένα ποσό της τάξης των 180.00 ευρώ  για να καλύψει υποχρεώσεις που αφορούν μόνο το άρθρο 99 και μια οφειλή στην εφορία ώστε να μπει και αυτή σε ρύθμιση. Οι μέτοχοι συμφώνησαν πως θα πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα προς τον κόσμο ώστε να καλυφθεί ένα μέρος τουλάχιστον αυτών των χρημάτων.

Σε ότι αφορά τον Μίλαν Μίνιτς και το θέμα που προέκυψε χθες, ο Σέρβος τεχνικός που έκανε κανονικά τη σημερινή προπόνηση, διευκρίνιζε ότι παρά το κλίμα δυσαρέσκειας που έβγαζε η ΚΑΕ εναντίον του δεν δέχθηκε κάποια ειδική πρόσκληση για συζήτηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και πως απλά είχε μια φιλική κουβέντα με τον πρόεδρο της ομάδας, Λευτέρη Αρβανίτη.

Αύριο η προπόνηση του Άρη θα γίνει στη Μίκρα, γιατί το Αλεξάνδρειο δεν είναι διαθέσιμο, καθώς θα φιλοξενήσει άλλη εκδήλωση.