Μαίνεται η μάχη στον Άρη

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ που χαρακτήρισε παράνομη την αυριανή γενική συνέλευση της ΚΜΑ κι ενημέρωσε πως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πρόκειται να παραστεί, ήρθε η απάντηση από την ΚΜΑ, η οποία μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει την ΠΑΕ ότι η συνέλευση είναι νόμιμη.

Ουσιαστικά, Σκόρδας και Στεφανίδης ξεκίνησαν μία μάχη χαρακωμάτων, την ώρα που οι ελπίδες του Άρη για την παραμονή στην κατηγορία δεν έχουν εξανεμιστεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ :

Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που αφορά την αυριανή έκτακτη Γενική Συνέλευση και τη νομιμότητά της ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και νόμιμα.

Καλούμε δε τον  κύριο Γεωργιάδη, ο οποίος λειτουργεί περισσότερο ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ παρά ως Αντιπρόεδρος του Σωματείου, να σταματήσει να παραπληροφορεί τον κόσμο της ομάδας και τα μέλη του Σωματείου με τις ανακρίβειες που δημόσια δηλώνει.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε αδιανόητο από το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, να δηλώνει ότι αρνείται να παραστεί στο κάλεσμα του Σωματείου που το τοποθέτησε σε αυτή τη θέση, ακόμα και αν αυτό έγινε αντικαταστατικά. Τους υπενθυμίζουμε ότι έγιναν ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από συνέλευση που είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και αφορούσε την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ. Τώρα τους ενοχλεί που η ΚΜΑ συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση; Τώρα δεν τους βολεύει; Τώρα δεν θα είναι Αρειανοί παρόντες;

Θεωρούμε αυτονόητο ότι το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραστεί κανονικά στην Γενική Συνέλευση και θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και απαντήσεις στα μέλη του Σωματείου, εκτός αν δεν έχουν τις απαντήσεις ή έχουν κάτι να κρύψουν.  Η βαθμολογική θέση, οι δικαστικές εξελίξεις στο άρθρο 99 και τα ανοιχτά μέτωπα με ΕΠΟ – Superleague είναι θέματα που απασχολούν όλους τους Αρειανούς και πρέπει να απαντηθούν.

Σε ότι αφορά τα ερωτήματα που θέτει το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς εμάς, δηλώνουμε ότι στο σύνολο τους θα συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνέλευσης και θα απαντηθούν ένα προς ένα ενώπιον των μελών του Σωματείου, όπως θα απαντηθούν και όλα τα ψέματα και αίσχη που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες μέσω των ερτζιανών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ΔΣ της ΚΜΑ επέλεξε να απαντήσει στη Γενική Συνέλευση και όχι με ανακοίνωση, σεβόμενο τα μέλη του σε αντίθεση με το ΔΣ της ΠΑΕ που επιλέγει να αποφύγει να κοιτάξει τον κόσμο της ομάδας στα μάτια προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις με ανακοινώσεις πυροτεχνήματα.