By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πογέτ: «Αυτά περιμένω να δω από την Εθνική»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογέτ: «Αυτά περιμένω να δω από την Εθνική»

Τhessports
Last updated: 01/06/2022 22:19
Τhessports
Share
SHARE

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία για την πρώτη αγωνιστική του Nations League μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στο Μπέλφαστ.
Αναλυτικά όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου:

Τι θέλει να δει από την ομάδα του: “Ένταση, ενέργεια και επιθυμία. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αύριο έχουμε το ξεκίνημά μας. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Για όλους είναι η ίδια ποσότητα των αγώνων. Είναι το ίδιο για όλους. Έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες που είχαν μεγάλη σεζόν, είναι ένα ωραίο μείγμα. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι, παρά το γεγονός ότι κάποιοι προπονήθηκαν δύο φορές. Όλοι έχουν παίξει το ίδιο”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού: “Aνάλογα με τη θέση σου παίζεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Τις περισσότερες φορές παίζαμε πέρσι με τριάδα στην άμυνα, τώρα παίζουμε με τετράδα. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες”.

Για την ανάλυσή του: “Προσπαθούσα να μαζέψω πληροφορίες. Θυμάμαι να έχω μιλήσει με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες και τον Γκιγκς. Ανέλυα πολύ ποδόσφαιρο. Σε ατομικό επίπεδο έχουμε παίκτες με επιτυχία σε αρκετές χώρες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, κίνητρο και ατομικά είμαστε πολύ καλοί.

Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο, αναλύω πολύ, έχω λίστα και μπορώ να διαλέξω. Έχουμε παίκτες με επιτυχίες. Υπάρχει ποιότητα ατομικά, θα πρέπει εγώ να το φέρω μαζί”.

Για τις συναντήσεις του με τους παίκτες: “Είναι σημαντικό. Ξεκινάω να τους γνωρίζω και προσωπικά, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους να τους γνωρίζω λίγο περισσότερο”.

Για το επόμενο παιχνίδι: “Κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Εάν μου πεις ότι θα χάσουμε το αυριανό μας και θα κερδίσουμε τα άλλα πέντε θα πάω σπίτι μου. Αλλά δεν το ξέρουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε

Για το Nations League: “Μου πήρε κάποια ώρα να καταλάβω το Nations League απ’ έξω, τώρα που είμαι μέσα το καταλαβαίνω. Στα προκριματικά υπάρχουν ομάδες που είναι πάνω μας στο ranking, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ομάδες που πρέπει να το κερδίσεις. Μας βάζει πίεση, αλλά μας κάνει καλό. Είναι πολλά τα παιχνίδια, θέλουμε να δούμε τα κορυφαία παιχνίδια, τους κορυφαίους κάθε βράδυ. Δεν σταματάς ποτέ. Είμαστε εδώ μας αρέσει”.

Για το Κόπα Αμέρικα που είχε κερδίσει: “Πήγα σε ένα Κόπα Αμέρικα και το κέρδισα. Δεν πήγα στον Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά το να νικήσω ένα τρόπαιο με τη χώρα μου, δεν συγκρίνεται με τίποτα”.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης
Ανακοίνωσε σημαντική επιστροφή ο Πανσερραϊκός
Επίσημο: Στην Τούμπα τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής
Τέλος από τη διαιτησία ο Σιδηρόπουλος!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Οικονόμου…
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Φενόλιο
Next Article Το… δέχθηκαν οι Νορβηγοί για Νέσμπεργκ

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ ψωνίζει από ΑΕΚ, η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
2 June, 2026
Έριξε «βόμβα» για το μέλλον του ο Αντεντοκούμπο!
ΜΠΑΣΚΕΤ
2 June, 2026
Χάτσον: «Επέλεξα Ηρακλή λόγω των παθιασμένων οπαδών και του οράματος!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
2 June, 2026
Βόμβα: «Ο Πέρεθ δάνεισε 400 εκατομμύρια στη Μπαρτσελόνα!»
ΔΙΕΘΝΗ
2 June, 2026
Follow US