Υμνοι Βιεϊρίνια για Σάντος

Στην είδηση της συμφωνίας της πορτογαλικής ομοσπονδίας με τον Φερνάντο Σάντος, ο Τύπος της ιβηρικής χώρας αναζήτησε τον Αντρέ Βιεϊρίνια, για ένα πρώτο σχόλιο, αφού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σάντος στον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, με τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά σε επίπεδο εθνικής πλέον. «Ηρθε ο προπονητής που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και χαρά για να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Ολοι γνωρίζετε τις δυσκολίες που είχαν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο. Με κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος να πάω στον ΠΑΟΚ και ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα στην ζωή μου».

Η σχέση των δύο δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Βιεϊρίνια έχει καπαρωμένη θέση στην εθνική, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. «Κάθε παίκτης θέλει να δει το όνομά του στις προσκλήσεις για την εθνική και γι’ αυτό συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Το ό,τι έχω συνεργαστεί με τον Σάντος δεν σημαίνει τίποτα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του», κατέληξε ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.