«Αδικο το σκορ»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε άδικο το ισόπαλο 1-1 με τον Λεβαδειακό, δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και στάθηκε στο αρνητικό σημείο του παιχνιδιού, την αποβολή του Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς. Νομίζω ότι είχαμε τις δυνατότητες να σκοράρουμε κι άλλο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε δυστυχώς κάποια κενά διαστήματα εκεί στα 30’-35’, δεν βγαίναμε να πρεσάρουμε για να κερδίσουμε μπάλες και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που αλλάξαμε σχηματισμό και γίναμε πιο επιθετικοί, ήμασταν σε θέση να βάλουμε κα δεύτερο γκολ. Θεωρώ άδικό το σκορ. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, ενώ αναλύσαμε ότι ο Λεβαδειακός έχει δύο παίκτες πολύ καλούς στις στατικές φάσεις.

Παρ’ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο των παιδιών. Θεωρώ ότι το μόνο αρνητικό στο παιχνίδι είναι η αποβολή του Ντιέγκο. Για εμάς το κύπελλο δεν είναι σκοπός μας, δεν είναι ο στόχος μας και χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη για την έναρξη του πρωταθλήματος, που ελπίζω να έρθει γρήγορα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια. Υπάρχει θετική ενέργεια και μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει η ομάδα, με θετική ενέργεια από όλους για την ομάδα».