By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΑΟΚ: Eπέστρεψε στα «ασπρόμαυρα» ο Ελευθεριάδης
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ: Eπέστρεψε στα «ασπρόμαυρα» ο Ελευθεριάδης

Τhessports
Last updated: 04/06/2022 17:26
Τhessports
Share
SHARE

Με τον Δικέφαλο στο στήθος θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Γιώργος Ελευθεριάδης, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την συνεργασία με τον αθλητή, Γιώργο Ελευθεριάδη, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Γεννημένος το 2001, αγώνιζεται ως πλέι μέικερ και αριστερός ίντερ. Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου.

Στα 14 του χρόνια κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δύο επόμενα χρόνια κατέκτησε το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδων και εφήβων με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ είχε και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20, πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας σε νεαρή ηλικία πολλές εμφανίσεις στην Handball Premier.

Την επόμενη σεζόν, 2020-21, αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας, κάνοντας καλές εμφανίσεις, ωστόσο η χρονιά «χτυπήθηκε» από την πανδημία, τελειώνοντας άδοξα.

Την περσινή αγωνιστική χρονιά, ο Γιώργος Ελευθεριάδης επέστρεψε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τις εμφανίσεις του.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Εύχομαι μία σεζόν δίχως τραυματισμούς, και με καλή συνεργασία για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, θέση η οποία του αρμόζει».

Καλώς ήρθες και πάλι Γιώργο!

Σχετικά άρθρα

Ένα αυτογκόλ φέρνει… εκατομμύρια στον Άρη!
ΠΑΟΚάρα στην Αθήνα, πήρε προβάδισμα τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ!
Ράτσιτς: «Πιστεύω στην ομάδα, θα το αναπληρώσουμε το χρόνου!»
Στην Αθήνα για το break ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
TAGGED:SPORTSΠΑΟΚΧάντμπολ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Είχε εξετάσει τον Αλβάρες ο ΠΑΟΚ»
Next Article Παρίσι καλεί Μουρίνιο!

Τελευταία νέα

Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό της Euroleague οι Αντετοκούνμπο
Uncategorized ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
ΔΙΑΦΟΡΑ
24 May, 2026
Ώρα τελικού για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
24 May, 2026
Άρης: Μπήκε στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο, αλλά…
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Follow US