Τίποτα δε χαλάει τη γιορτή!

Τελικά τίποτα δεν μπόρεσε να χαλάσει την γιορτή που έστησε ο Αλέξης Κούγιας για να τιμήσει τον Ολυμπιακό, που επισκέφτηκε την Πάτρα για το παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού από το αρμόδιο υπουργείο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τα εγκαίνια στο σύνδεσμό τους στο κέντρο της Πάτρας, και στη συνέχεια με πορεία πήγαν στο Παμπελοποννησιακό, όπου συνολικά συγκεντρώθηκε περίπου 5.000 κόσμος για να δει το παιχνίδι Παναχαϊκή – Ολυμπιακός.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Πάτρας, Αλέξης Κούγιας, τίμησε, όπως είχε προαναγγείλει, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

“Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και είναι τιμή για την Παναχαϊκή, που δίνει το «παρών» στο γήπεδό της και στην πόλη της Πάτρας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούγιας, που απένειμε μία αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή του Ολυμπιακού.

kougias2

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κι ο πρόεδρός της, Αλέξης Κούγιας, βραβεύουν τον Μίτσελ Γκονζάλες για την τεράστια προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής» ανέφερε η πλακέτα που δόθηκε στον Ισπανό.

Στο περιθώριο της τιμής στον Μίτσελ, ο Αλέξης Κούγιας βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον Σάββα Θεοδωρίδη…

kougias1