Κι ο Ιππόδρομος στον Μελισσανίδη

Ο ΟΠΑΠ ανέλαβε το δικαίωμα της αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (23/9) το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι δύο οικονομικές προσφορές που είχαν κατατεθεί ήταν από τον ΟΠΑΠ, στον οποίο εμπλέκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και την Intralot. Υψηλότερη ήταν αυτή του ΟΠΑΠ με 40,5 εκατομμύρια και έτσι ήταν ο Οργανισμός ήταν ο μεγάλος νικητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι σε κοινή συνεδρίασή του με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19.09.2014 από την Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους € 40.501.000 εκατ. και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών».

Πηγή : sentragoal.gr