Το θέμα είναι… «show me the money»

Σε θεωρητικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σιαλμάς και ο Άρης έχουν συμφωνήσει. Ο 28χρονος επιθετικός, τα έχει βρει με τον Γιώργο Γαλανό στο οικονομικό ή μάλλον τα έχει βρει στα ποσά, αλλά όχι και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Προς το παρόν, εκεί κολλάει η μεταγραφή!

Ο Σιαλμάς συμφώνησε με τον Γαλανό σε τριετή συνεργασία με 80.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, από τα οποία τα 20.000 ευρώ θα είναι η προκαταβολή. Το σημείο τριβής, είναι οι εγγυήσεις για τα υπόλοιπα 60.000 ευρώ και κατά δεύτερο λόγο, η διασφάλιση του ποδοσφαιριστή για τα άλλα δύο χρόνια συνεργασίας, εφόσον ο Άρης επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε ότι αφορά τα 60.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν, ο Σιαλμάς ζητά προσωπικές επιταγές του Γαλανού. Αυτό συμβαίνει γιατί στην Γ΄ Εθνική οι παίκτες είναι ερασιτέχνες, δεν υπάρχουν συμβόλαια, αλλά ιδιωτικά συμφωνητικά, κι αν δεν πληρωθούν τα χρήματα, οι παίκτες πρέπει να μπουν σε δικαστικές περιπέτειες με την ελπίδα ότι δεν θα τα χάσουν.

Ο Σιαλμάς θέλει, λοιπόν, προσωπικές εγγυήσεις από τον Γαλανό για τα 60.000 ευρώ, αλλά κι ο Γαλανός αυτή την εποχή τυπικά δεν είναι τίποτα στον Άρη, οπότε και η δική του θέση είναι δύσκολη.

Αν οι δύο πλευρές βρούν μία λύση για να νιώθουν ασφαλείς, τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει. Αν όχι, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.