Ο Δώνης απειλεί τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Σε κίνδυνο μπαίνει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goalnews, το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού όπως αναφέρεται “πηγές της Ομοσπονδίας οι επιτροπές αδειοδότησης και δη ο εισηγητής Γιώργος Δημητρίου δεν δεσμεύονται πως θα περιμένουν τον ΠΑΟΚ σχετικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια”, για την πολύκροτη διαμάχη του με τον Γιώργο Δώνη.

Αν μέχρι να εξεταστεί ο φάκελος του ΠΑΟΚ (μέσα στον Μάρτιο) δεν έχει λυθεί το θέμα με την οφειλή προς τον Έλληνα προπονητή (προς το παρόν οι μόνες αποφάσεις που βρίσκονται σε ισχύ, είναι αυτές των επιτροπών της ΕΠΟ, όπου έχει δικαιωθεί η πλευρά Δώνη), ο Δικέφαλος θα έχει πρόβλημα για την αδειοδότησή του από την ΟΥΕΦΑ και την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν απαιτείται η άμεση εξόφληση του ποσού, αρκεί και το να έρθουν σε συμφωνία και να κάνουν κάποιο διακανονισμό οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει ζητήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, όσο δεν του καταβάλλονται τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την προσφυγή που κατέθεσε και κέρδισε, επιδικάζοντας του ποσό που φτάνει τις 500 χιλ. ευρώ. Από την άλλη πλευρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης λόγω κακής σύνθεσης της Επιτροπής, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαμάχη να παραμένει ανοιχτή.

Μάλιστα, αυτή η υπόθεση είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο, ημέρα ευρωπαϊκού αγώνα του ΠΑΟΚ.