Η επιβράβευση του Τζανδάρη

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκαθιστά μια (ποδοσφαιρική) αδικία και επιβραβεύει τον Φάνη Τζανδάρη για την προσπάθεια και την επιμονή, που τον οδήγησαν να γίνει, τελευταία, ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής και ένα από τα βασικά «εργαλεία» του Αγγελου Αναστασιάδη.

Ο μικρός από τον Σοχό Θεσσαλονίκης είναι αποτέλεσμα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, υπέγραψε όπως και άλλοι παίκτες της ηλικίας του το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο χωρίς αμοιβή και μέχρι σήμερα εισπράττει από τον ΠΑΟΚ μόνο το «βασικό μισθό» των 840 ευρώ.

Αυτή η «αδικία» σε σχέση με τους υπόλοιπους θα αποκατασταθεί και ήδη ο Ζήσης Βρύζας κάλεσε τον Τζανδάρη για αναπροσαρμογή του συμβολαίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ο νεαρός μέσος θα εισπράξει αυτό που κέρδισε με την προσπάθεια του μέσα στο γήπεδο. Ας μην ξεχνάμε, ότι έχει κάνει, ήδη, το «αγροτικό» του δύο φορές, μία στην Αναγέννηση Επανομής και μία στον Απόλλωνα 1926.

Ο Φάνης Τζανδάρης αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με αποδοχές φυσιολογικές και με μπόνους, κυρίως συμμετοχών, που θα επιβεβαιώνουν την προσφορά του στην ομάδα, ενώ η ΠΑΕ μέσα και από αυτή την περίπτωση (όπως έγινε με Κουλούρη και Κάτσε) θέλει να περάσει και το μήνυμα της επιβράβευσης προς τα δικά της παιδιά.