Αφαντος ο Σικαμπάλα!

Εδώ ο Σικαμπάλα, εκεί ο Σικαμπάλα, πουθενά ο Σικαμπάλα… Ψάχνουν και δεν μπορούν να εντοπίσουν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι εξαφανισμένος για περισσότερες από 20 ημέρες χωρίς να δώσει σημεία ζωής!

Κάτι ανάλογο είχαν βιώσει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όταν ο Σικαμπάλα ένα πρωί αναχώρησε για την Αίγυπτο και δεν επέστρεψε ποτέ επικαλούμενος διάφορα προβλήματα, όπως και τώρα, με τον στρατό. Στην καλοκαιρινή επίσκεψη της Σπόρτινγκ στην Αίγυπτο, οι αρχές απαγόρευσαν στον ποδοσφαιριστή την έξοδο από τη χώρα εξαιτίας της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Στην Σπόρτινγκ δεν ξέρουν αν ο παίκτης είναι στην Πορτογαλία ή την Αίγυπτο. Η επιστροφή του στη Λισαβόνα είχε προγραμματιστεί για χθες, αλλά δεν το έκανε. Όχι μόνο επέστρεψε, αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Ο Σικαμπάλα είχε παραμείνει στην Αίγυπτο, ελπίζοντας να πάρει μεταγραφή στη Ζάμαλεκ. Η διοίκηση των «λιονταριών» απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο και ήδη τον Σικαμπάλα περιμένει βαριά καμπάνα, αφού η Σπόρτινγκ θα κινηθεί εναντίον του νομικά.

Δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί πριν λίγο καιρό με τον Σικαμπάλα και την άρνηση του να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του.