Ποιος πληρώνει τη… ΔΕΗ;

Είναι γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης Άρης απειλείται με ασφυξία αφού οι λογαριασμοί τρέχουν, οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι και κανείς δεν ξέρει πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, που υπάρχουν.

Τα περισσότερα “φέσια”, βέβαια, τα έχει αφήσει η ΠΑΕ, η οποία θα πάει σε εκαθάριση και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τα “φέσια” αυτά. Ο λογαριασμός του ρεύματος έχει φτάσει τα 700.000 ευρώ και στο Χαριλάου περιμένουν να δουν αν η ΔΕΗ θα κόψει την παροχή του ρεύματος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κανείς δεν ξέρει πως θα το ξανασυνδέσουν, αφού χρήματα δεν υπάρχουν.

“Ποιος θα πληρώσει και ποιος είναι υπεύθυνος;” αναρωτιούνται στον Άρη που δεν ξέρουν αν η εκαθάριση της ΠΑΕ θα οδηγήσει και σε “σβήσιμο” του χρέος στη ΔΕΗ.

Δεν είναι μόνο η ΔΕΗ, είναι και το νερό, το φυσικό αέριο, και τόσοι άλλοι λογαριασμοί.

Το πρόβλημα μεγαλώνει από το γεγονός ότι στον Ερασιτέχνη το συμβούλιο υπολειτουργεί, αφού παραιτήθηκαν οι δύο άνθρωποι που έχουν δικαίωμα υπογραφής, Παπαγεωργίου και Φωτιάδης, ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει παραιτηθεί και ο Παραμανίδης, από τις 12 Σεπτεμβρίου, και μάλιστα πλέον βρίσκεται στις Σέρρες, για επαγγελματικούς λόγους…

Καταλαβαίνει κανείς, πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα…