Μπάτζετ τριών εκατομμυρίων…

Η Γκαζιάντεπ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει κάποια φιλικά παιχνίδια και χθες κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και η έλευση της τουρκικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια αφορμή για συγκρίσεις, που προκαλούν μελαγχολία!

“Στην Τουρκία οι μεσαίες ομάδες, έχουν μπάτζετ γύρω στα τρία εκατομμύρια δολλάρια καθαρά, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η εφορία. Αυτά τα λεφτά είναι μόνο για την ομάδα, για τους παίκτες. Με αυτά τα χρήματα, μπορούν να φέρνουν στην Τουρκία καλούς παίκτες, ακόμη κι από την Ευρωλίγκα” είπε ο Στέφανος Δέδας, μιλώντας το μεσημέρι στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5”.

Το χρήμα ρέει στο τουρκικό μπάτζετ, η Γκαζιαντέπ έχει για χορηγό μία εταιρία… χαλιών(!), και ο Γιούρι Ζντοβτς, που είναι προπονητής, μαζί με τον πρώτο βοηθό του, Στέφανο Δέδα, έχουν εξαιρετικές συνθήκες δουλειάς στην πόλη, που απέχει μόλις 80 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Συρία!

“Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές εκεί και νιώθεις πιο ασφαλής κι από την Ελλάδα. Η ζωή είναι ωραία, το Γκαζιάντεπ είναι κοντά στο παραθαλάσσιο Μερσίν, που είναι γι΄ αυτούς οτι είναι για μας η Χαλκιδική, υπάρχει κοινωνική πολιτική, υπάρχουν πολλά πάρκα, καινούρια κτίρια, εμπορικά κέντρα… Γενικά υπάρχει ότι χρειάζεται κάποιος για να ζει ωραία”, σχολίασε ο Στέφανος Δέδας, αδερφός του αθλητή του ΠΑΟΚ, τον οποίο εμπιστεύεται ο Ζντοβτς και παίρνει μαζί του σε όποια ομάδα δουλεύει…