ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Μπότο με αριθμούς!

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο μεταγραφικό παζάρι, αφού έχει ήδη ανακοινώσει επισήμως τις πρώτες πέντε του μεταγραφές και απομένει μόνο το τυπικό για ακόμα τρεις προσθήκες για να ανακοινωθούν.

Ο Ζοσέ Μπότο ανέλαβε τον μεταγραφικό σχεδιασμό, σε συνεργασία με Ράζβαν Λουτσέσκου και διοίκηση, και είχε ως στόχο τη «στροφή» του Δικεφάλου στις παραγωγικές ηλικίες.

Οι πρώτες κινήσεις μάλιστα δείχνουν αυτό ακριβώς, με τους αριθμούς να επιβεβαιώνουν το πλάνο του Πορτογάλου ποδοσφαιρανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μέχρι στιγμής προχωρήσει επισήμως στην ενεργοποίηση της ρήτρας του Ζόαν Σάστρε (25 ετών), και στην απόκτηση των Ράφα Σοάρες (27 ετών), Νίκολας Κουαλιάτα (23 ετών), Γιάννη Κάργα (27 ετών) και Τιάγκο Ντάντας (21 ετών).

Παράλληλα, μόνο το τυπικό της ανακοίνωσης απομένει για τους Ντομινίκ Κοτάρσκι (22 ετών) και Αντρέ Ρικάρντο (21 ετών), που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ κλεισμένος είναι και ο Ιβάν Νέσμπεργκ (26 ετών).

Οκτώ «τελειωμένες» κινήσεις, που βγάζουν μέσο όρο τα 24,3 έτη, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι το πλάνο του Ζοσέ Μπότο έχει τεθεί σε εφαρμογή.