By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οριστικά χωρίς κόσμο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικά χωρίς κόσμο

Τhessports
Last updated: 25/09/2014 14:21
Τhessports
Share
SHARE

Με άδειες κερκίδες και φυσικά χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το ΑΣΕΑΔ στο οποίο προσέφυγαν οι «πράσινοι» δεν άλλαξε την αρχική απόφαση, η οποία παρέμεινε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η απόφαση: «Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ μετά την συμπλήρωση, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, επτά (7) επιπλήξεων, κατόπιν προειδοποιήσεων, οι οποίες έγιναν με την κοινοποίηση προς αυτήν των υπ’ αριθμ. 8/23-1-2014, 34/26-5-2014, 38/30-5-2014 και 43/12-6-2014 αποφάσεών του Δικαιoδοτικού Οργάνου, που επέβαλαν τις ποινές επίπληξης, επιβάλλεται:

Ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ΕΥΡΩ, (άρθρο 30 παρ. 1 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών).

Οι αποφάσεις που αφορούν διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) εκτελούνται την επόμενη από την έκδοσή τους αγωνιστική ημέρα κατά την οποία η Κ.Α.Ε. είναι γηπεδούχος, εκτός εάν μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και της τέλεσης του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε ημέρες, οπότε η απόφαση εκτελείται τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Για τον υπολογισμό των πέντε (5) ημερών δεν υπολογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης και η ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Σε περίπτωση που η ανωτέρω πειθαρχική ποινή (ποινή αποκλεισμού μια αγωνιστικής ημέρας) δεν μπορεί να εκτιθεί για οποιονδήποτε λόγο κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου στην οποία επιβάλλεται, αυτή μεταφέρεται και εκτίεται στον πρώτο κατά σειρά εντός έδρας αγώνα (πρωταθλήματος ή κυπέλλου) της υπαίτιας ΚΑΕ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αριθμ. 85/23-9-2014 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της υπ’ αριθμ. 44/12-6-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

Σχετικά άρθρα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
Κρατάει και Χάρελ ο Άρης
O Αντετοκούνμπο στον τελικό του Champions League!
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
TAGGED:ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΤιμωρία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έρχονται οι «Ισπανοί»
Next Article Ανανέωσε ο Τσάνας

Τελευταία νέα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Follow US