“Ανησυχώ για το θέμα της Θέρμης”

Αινιγματικός εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος της Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, σχετικά με την επένδυση που θέλει (;) να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στην περιοχή του!

Ο Δήμαρχος της Θέρμης, μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5” δεν δίστασε να πει ότι ανησυχεί για το θέμα αυτό και το αν πράγματι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να προχωρήσει αυτό το έργο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος, εδώ και σχεδόν 4 μήνες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ!

Υπάρχει ένα κενό στην επικοινωνία μας. Εδώ και 3-4 μήνες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Νωρίτερα, υπήρχε μία συνεργασία σε επίπεδο νομικών, υπήρχε συχνή επικοινωνία. Τώρα δεν υπάρχει. Ανησυχώ, απ΄ αυτά που διαβάζω. Διάβασα για παράδειγμα στην Μακεδονία, ότι ο κ. Σαββίδης το σκέφτεται. Αυτές οι πληροφορίες από κάπου αντλούνται. Εύχομαι αυτή η απραξία και η έλλειψη επικοινωνίας να μην σημαίνει τίποτα. Εγώ εκφράζομαι ελεύθερα, έπρεπε να υπάρχει μία επικοινωνία” είπε ο Δήμαρχος Θέρμης στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5”.

Σε ότι αφορά το διαδικαστικό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το θέμα θα έχει κλείσει στα τέλη Οκτωβρίου, καθώς έχει δρομολογηθεί η υπόθεση του διαγωνισμού και σε ένα μήνα θα υπάρχει νικητής στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θέρμης είπε ότι φιλολογικό ενδιαφέρον υπήρξε κι από άλλους επιχειρηματίες.

Υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιους επιχειρηματίες, που ρώτησαν να μάθουν λεπτομέρειες, γιατί θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο λούνα παρκ. Είναι διεθνής διαγωνισμός, μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, αρκεί να εμφανίσει τα εχέγγυα, τις εγγυητικές και όλα όσα απαιτούνται. Στο παρελθόν υπήρξαν διαγωνισμοί, που υπήρχαν δέκα ενδιαφερόμενοι, αλλά στο τέλος ήρθαν δύο. Θα δούμε στην προκειμένη περίπτωση αν και πόσους ενδιαφερόμενους θα έχουμε”, τόνισε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.