«Εγώ δεν σκοτώνω κανέναν»

Απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι τα είχε με τους παίκτες του, καθώς θεώρησε ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις και τους χτύπησε και το καμπανάκι, λέγοντας πως δεν ξέρει αν θα έχουν άλλη ευκαιρία…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το παιχνίδι : “Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά, μπήκαν με δύναμη κι αποφασιστικότητα και πήραν αυτό που ήθελαν”.

Για τα αίτια της ήττας : “Eμείς δεν κάναμε τίποτα, δεν βάλαμε τα πόδια μας, δεν τρέξαμε, ψηλώσαμε, ήταν πολύ άσχημη μέρα, για μένα, τα παιδιά, για την ομάδα. Πιστεύω να βγάλουμε κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα, αυτό είναι το ζητούμενο.

Για το αν υπάρχει δικαιολογία: “Καμία, σε μένα δεν υπάρχει δικαιολογία. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις κι εμείς δεν τα κάναμε”

Για το αν έχει εξήγηση : “Θα τις συζητήσω μέσα στα αποδυτήρια”

Για το αν αλλάζει κάτι στη δήλωση για το ρόστερ των 27 παικτών : “Εγώ δε σκοτώνω κανέναν, ούτε υπερθεματίζω κάποιους. Είχαν μια ευκαιρία, την κλώτσησαν, θα έπρεπε να αποδείξουν ότι πρέπει και αξίζουν να είναι εδώ που είναι. Ελπίζω να βρουν κι άλλες ευκαιρίες, τα περιθώρια στενεύουν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, χρειάζεται παίκτες να αποδεικνύουν ότι πρέπει να είναι εδώ και στεναχωριέμαι γιατί δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν σε σας. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη κατάσταση, ούτε σε προπόνηση”.

Κλείνοντας ο Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε μια έκφρασή του στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Νίκη Βόλου (χαρακτήρισε καραγκιοζηλίκια, ερώτηση δημοσιογράφοι : “Χθες με έφερε κάποιος και διάβασα ένα σχόλιο που έγραψε ο κ. Ζαίρης. Έγραφε, λοιπόν, ότι απαξιώνω τους δημοσιογράφους, γιατί είπα τη λέξη καραγκιοζηλίκια. Θέλω να του ζητήσω συγνώμη, γιατί δεν έχω καμία πρόθεση να απαξιώσω και να μειώσω κανέναν. Αν γίνει πάνω σε κάποια στιγμή εκνευρισμού, να ειπωθεί μια λέξη, δεν σημαίνει ότι απαξιώνω κάποιον. Ούτε το εννοούσα, ούτε σκέφτηνκα ποτέ να απαξιώσω κάποιον από σας. Αν κάποιος το σκέφτηκε έτσι, ζητώ συγνώμη, δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν”

Από την πλευρά του, ο Μάκης Δανδίκας, υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα, είπε :

“Ευχαριστώ τα παιδιά και τον πρόεδρο, που μου έδωσε το δικαίωμα να κάτσω στον παγκο, και τους συνεργάτες, που όλη τη βδομάδα προετοίμαζαν την ομάδα. Έρχονταν η ομάδα από μία ήττα με τον Αγροτικό Αστέρα και σήμερα ήταν άλλη ομάδα. Είχε ψυχή, πάθος και κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Για τη συνέχεια, θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, αυτά είναι της διοίκησης. Σε ότι αφορά το θέμα του κ. Αλεξίου, είναι και λίγο πικάντικο, θα ήθελα να μην απαντήσω. Ήμασταν ένα μωσαϊκό, όταν ξεκινήσαμε, ξεκινήσαμε αργά. προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα που είδατε σήμερα. Από πέρσι έμειναν δύο παίκτες, ο Μπερτέν και ο Αναστασίου”.